Bemutatkozás

Szemenyei Lászlóné Piroska vagyok, 60 éves, december 21-én születtem Bujákon, jelenleg Budapesten élek a családommal.

Gyermekként 5 évesen találkoztam először a szellemi világ létezésével és annak gondviselésével. Az életem egy súlyos betegség következtében változott meg. Bár az orvosok nem hittek a gyógyulásomban és lemondtak rólam, egy felsőbb hatalom akaratára a Földön kellett maradnom. Útkeresőként sok kérdés merült fel bennem amire egyre inkább kerestem a válaszokat mind fizikai, mind szellemi szinten. Sok megpróbáltatáson mentem keresztül amely abban teljesedett ki, hogy egy nehéz élethelyzet következtében döntést hoztam magam felett, hogy életem jobbá teszem és megkerestem egy szellemi tanokkal foglalkozó vezetőt.

Ennek hatására végeztem el 2004-ben a Salzburgi Paratudományi Akadémia budapesti képzését. Ezen tanulmányaim alatt vált egyértelművé számomra, hogy olyan életfeladatot kaptam, melynek során az embereknek tanítása, testük-lelkük-szellemük harmóniájának elérése, a világuk felfedezése, így a hozzá tartozó szellemi dimenzióknak a megismertetése a cél.

2004-től az egészséges önismerettel foglalkozom és 2010-ben a szellemi világok megbízására megalapítottam a Szellemi és Spirituális Akadémiát, amelynek vezetője lettem. A hallgatóinknak segítséget nyújtunk megtalálni és fenntartani testi lelki szellemi egyensúlyukat.

Hiszek abban, hogy az emberek képesek döntést hozni életük fölött, így önmagukat jobban megismerve otthonunk a Föld jobbá tehető és egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, tisztább élet teremthető meg. Meggyőződésem, hogy minden ember saját sorsáért felelős. Minden tudásomat átadva ezért arra törekszem, hogy életemet példaként is megmutatva utat mutassak ahhoz, hogy azok akik készek új emberré válni, átléphessenek egy olyan szintre ami a spirituális fejlődésüket szolgálja, amely által vissza találhatnak a bölcsőjükhöz, oda ahonnan származunk.