Szemenyei Lászlóné

Piroska

1958. december 21-én születtem Bujákon, jelenleg Budapesten élek a családommal.

Gyermekként 5 évesen találkoztam először a szellemi világ létezésével és annak gondviselésével. Az életem egy súlyos betegség következtében változott meg. Bár az orvosok nem hittek a gyógyulásomban és lemondtak rólam, egy felsőbb hatalom akaratára a Földön kellett maradnom.

 

Az iskola és a tanulók az életem központja.

 Minden tapasztalatom és tudásom próbálom átadni az órákon kívüli számtalan foglalkozás keretén belül is, ahol az iskola tanulói és a már végzett diákok is közösen tanulnak, jó hangulatban és környezetben.

Fontosnak tartom fejlődést, a folyamatos tanulást és azt, hogy a megszerzett tudást jó cél érdekében fel is használjuk. A spitituális tudás nem vész el, mindig olyan helyre születünk következő életünkben, ahol ezeket a tudásokat alkalmazni tudjuk.

 Tudom, hogy tisztán elméleti tudás nem elég a tanulóknak, elsősorban gyakorlati tapasztalatra van szüksége és mindig is ezt tartottam elsődleges szempontnak az iskola megalapítása óta, ezért elképzelhetetlen, hogy mi online tanítsunk. 

Útkeresőként sok kérdés merült fel bennem, amire egyre inkább kerestem a válaszokat mind fizikai, mind szellemi síkon. Sok megpróbáltatáson mentem keresztül, amely abban teljesedett ki, hogy egy nehéz élethelyzet következtében döntést hoztam magam felett, hogy életem jobbá teszem és megkerestem egy szellemi tanokkal foglalkozó vezetőt. Ennek hatására végeztem el 2004-ben a Salzburgi Paratudományi Akadémia budapesti képzését. Ezen tanulmányaim alatt vált egyértelművé számomra, hogy olyan életfeladatot kaptam, melynek célja  az emberek tanítása, szellemi világok megismertetése annak érdekében, hogy megtalálják a fényutat, ahonnan jöttünk és ahová tartunk vissza, az Égi Atyánkhoz. 2004-től az egészséges önismerettel foglalkozom és 2010-ben a szellemi világok megbízására megalapítottam a Szellemi és Spirituális Akadémiát, amelynek vezetője vagyok. A hallgatóinknak segítséget nyújtunk megtalálni és fenntartani testi lelki szellemi egyensúlyukat. Hiszek abban, hogy az emberek képesek döntést hozni életük fölött, így önmagukat jobban megismerve otthonunk a Föld jobbá tehető és egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, tisztább élet teremthető meg.

Meggyőződésem, hogy minden ember saját sorsáért felelős.

Arra törekszem, hogy életemet példaként élve utat mutassak másoknak, hogy azok akik készek új emberré válni, átléphessenek egy olyan szintre, ami a spirituális fejlődésüket szolgálja, mely által vissza találhatnak a bölcsőjükhöz, oda ahonnan származunk, Istenhez.

 

Ajánlott könyvek

Robert Adams: A szív csendje

„Robert Adams beszélgetéseinek olvasói a felébredés lehetőségére döbbennek rá. Szavai magával ragadnak bennünket, és az ősi bölcsek és szentek határtalan szellemét árasztják.”

Wm.Paul Young: A viskó

Wm. Paul Young megrázó regénye az utóbbi évek egyik legnagyobb könyvsikere, ami páratlanul rövid idő alatt több mint 20 millió példányban fogyott el. Mert akik elolvasták, azok mentek és vettek tízet, harmincat, ötvenet, huszonötöt, és osztották szét….

Haich Erzsébet: Beavatás I.-II.

„Elisabeth Haich huszadik századi európai élete és reinkarnációs emlékei, amelyek az ősi Egyiptomból származnak, ahol papnőként a nagy beavatás előkészítéseként misztikus tanításokban részesült. A modern kori keretbe ágyazott ősi események azokat az élettapasztalatokat írják le, amelyek a főhőst a spirituális útra vezették.”

Marlo Morgan: Vidd hírét az igazaknak

„… megismeri az életben maradás rejtélyeit, megtapasztalja a test és a lélek összhangját, a tánc és az ének gyógyító hatalmát. Majd pedig teljesíti, amire kérik, és közvetíti az Igazak üzenetét, amely minden emberhez szól: fogadjuk el, hogy minden élőlény ugyanannak az univerzumnak a része, találjunk vissza a természetbe, és vigyázzunk a Földre.”

James Redfield: Mennyei prófécia

A regény főszereplője és elbeszélője egy fiatal amerikai férfi, aki nemcsak Peru vadregényes és magával ragadó tájait, hanem saját belső világát is bebarangolja. Amikor útnak indul, nem is sejti, hogy ezúttal egész életét megváltoztató kalandokban lesz része. A perui őserdő mélyén, az ősi romok alól több ezer éves kézirat kerül elő: a különös próféciák az egész emberiség történetére kihatnak. 

Neale Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

„Milliók szólnak elismerően a Beszélgetések Istennel sorozatról, amelyet közel negyven nyelvre fordítottak le. A sorozat egy szent beszélgetés szó szerinti leírása, amelyet a szerző Istennel folytatott. Az emberi élet valamennyi aspektusát érinti, felveti a legtöbb kérdést, amelyet időről időre fel szoktunk tenni életről és szeretetről…”

Betty J. Eadie: Átölel a fény

„Hihetetlen beszámoló egy asszony halálközeli élményéről. Harmincegy éves korában Betty Eadie egy műtét közben meghalt a kórházban. Mindazt, amit ezalatt átélt, a valaha is megtapasztalt legalaposabb halálközeli élménynek nevezhetjük.”

Dora van Gelder Kunz: Az aura

.Az aura” új szemszögból vizsgálja az emberi szervezet ezen finom aspektusait, melyek legtöbbünk előtt rejtve maradnak. Hasznos tanácsokkal szolgál arra vonatkozólag, hogy hogyan lépjünk túl érzelmi berögződéseinken. Dora van Gelder Kunz látnoki képességekkel született; egyedülálló leírásaival nagymértékben segíti az egészségügyben dolgozók munkáját. Könyve azok számára is nagy kincs, akik meg szeretnék érteni lelkük működését, pszichodinamikáját.